Vill ner till stranden NU

Har städat nästan hela dagen idag. Skittråkigt, men vad gör man inte för pengar? haha..ha? Ska ner till stranden om en liten stund efter att jag ätit min.. lunch? middag? Väääälldigt försenade lunch.

Kom hem från Sthlm igårkväll, har tänkt att ladda upp lite bilder sen. :D Kanske. Tror jag. Hm.


OFF TO STHLM
Åker till Sthlm idag och kommer hem på onsdag! Längtar efter att gå runt på dom söta gatorna i gamla sta'n och kolla i butiker.. C:

So long, suckers :D

Disappointment

Är inloggad på Analyns söta mini-dator här ute på Förö. :) Har inte haft internet på 5 dagar och är redan desperat, haha. (p-a-t-e-t-i-s-k-t)
Var inne på facebook och fick syn på att McFly visat en "sneak peek" av deras nya singel "party girl". Fattade ingenting. Det låter verkligen inte som McFly. :( Usch usch USCHA.

This is shiiiet. (I'm just sayin'. (: )

Nä, nu ska jag gå ner till stranden, ta med min ipod och lyssna på McFlys gamla låtar, sådeså.


OFF TO THE BEACH

Alligator TearsTegan & Sara - Alligator

OHYEAH
Klarade mitt moppeprov idag! :D:D:D Är så himla glaaaaad.
Nu blir vägarna liiite osäkrare. Pappa har lovat mig att äntligen få häcken ur att åka och hjälpa mig att köpa moppe nu, så det blir (förhoppningsvis) moppe nästa vecka, ihi! (:

Håller på att experimentera med lite bilder just nu.. dom blir välldigt rosa, haha. Vet inte varför, gillar inte ens rosa så mycket.. Weird.
Visar nog några imorgon om jag hinner. Ska vara barnvakt åt världens sötaste Edvin på förmiddagen och lite senare på eftermiddagen så ska vi åka ut till sommarstället på Förö. Så det blir ingen dator på ett tag. 
På Förö stannar vi i en vecka sen ska åka till Sthlm i några dagar och direkt efter deeeet, så åker vi med färja till kompisar på Fårö i några dagar. När vi kommer hem så är det bara en dag kvar tills att konfan börjar som håller på i ca 3 veckor (?) och direkt efter det så drar jag till Spanien och är barnvakt/lärare (ska lära några småungar engelska haha :D) i drygt en vecka. När jag flugit hem efter det så får jag en dag på mig att.. sova? innan skolan börjar igen.

...

Hm, mycket planerat? Mjaa, kanske liiite.

Wiiho, måste vara positiv. Känner mig en aning nervös inför Spanien.

Tänk om dom tycker att jag är jättedum? Ful? Konstig? Och så kommer dom säga en massa elaka saker om mig på spanska som jag inte förstår eftersom jag faktiskt inte är så bra på spanska. Och så går jag runt där och ser allmänt dum ut. "Ehh..Que?" Typ.
Bwaaaha. Hjälp.
Eh, ja.. Adiós!? :D

DexterJag tror att vi har en utav de mammigaste kattungarna någonsin. En gång i timmen (minst) så springer han efter en och jamar tills man tar upp honom (som på bilden) och går runt med honom i famnen en stund, oftast tills han somnar. Bäbo?

Han är verkligen som en bebis.
..Fast med päls.
Och så tror jag inte att jag hade låtit en bebis sova bakom spritskåpet.

En dålig sommarbloggare..


..japp.

Sitter nästan inget vid datorn nu på sommaren vilket leder till att jag inte laddar in bilder i datorn, retucherar bilder i datorn eller uppdaterar bloggen.. på datorn. Däremot läser jag en massa bloggar på min ipod touch, asbra! Då kan jag sitta ute i solen på altanen (wi-fi)och läsa en bok (Ja, jag är en sån där boknörd som läser ut 4 böcker i veckan om jag får chansen - minst. (:) och någonstans där emellan ibland kika på bloggar, vara aktiv på min deviantart och nörda youtube, hehe. Man kan ju uppdatera bloggen på ipoden också, men det blir alltid så konschtigt då.. :P Nä, orka.

Men då och då dyker det ju upp ett blogginlägg, typ som idag. :DSkrev i mitt förra inlägg att jag skulle ladda upp bilderna från när jag och syster fotade, men av någon konstig anledning så har många utav dom raderats. Misstänker en viss oteknisk familjemedlem, hm.

RSS 2.0