To: Caroline Rydén


Fick en söt överaskning i posten när jag kom hem från skolan idag! Trodde det skulle ta mkt längre tid, fick dom på mindre än en vecka. c: Perfekt timing, ska ha dom på flyget t London imån, mina andra är ju sönder.

Jumping Jack FlashHar precis rensat i min röriga garderob och i mina överfyllda byrålådor. Det var en massa kläder som jag tröttnat på, som är for stora eler för små och vissa saker som jag inte kan komma ihåg varför jag köpt - jättefula saker. Så nu blev det plötsligt en massa plats till nya kläder, lagom till London. c:
Vet bara inte riktigt vad jag ska göra med det, känns lite synd att slänga allt. :c

i haz kitty

 
  


the way you make me feelI think of yesterday
And all the times I spent being lonely
I watched the young being young
While all the singers sung
About the way I felt

The days are here again
When all the lights go down,
What do they show me?
The rules are all the same
It's just a different game
To tell you how I feel


Undercover loverBlommor som jag hittade typ 5 meter ifrån huset i Spanien. Lite vackrare än höstlöv och bara träd faktiskt.

Sitter och fixar med Spanienbilderna och kan inte riktigt längre bestämma mig för om jag längtar till jul eller längtar till sol och värme. Hmmhms.

But you don't really care 'bout music, do you?

Gick till skolan idag fastän jag var typ sjuk (hoppas att jag inte smittade ngn :c) eftersom jag behövde material till So arbetet, göra matteprovet - så jag slipper det nästa vecka och skaffa ledighetslapp eftersom vi ska till London nästa helg! Jag längtar så sjukt mycket, har saknat London. Världens mysigaste stad. c: (Fast jag och Elvira ska ju dit i April också och se McFly, sådeså.)
Var på årets första (iaf för mig) julbord och julshow idag(ikväll? inatt?), så nu har jag börjat komma in i julstämningen haha. Snön hjälpte ju lite också förståss. . .


Tänkte skriva godnatt, men jag känner inte riktigt för att gå o lägga mig.
Kommer nog sitta o lalla lite i ps en stund först. c: 


Sun sun sunOh, sun sun sun
You better not shine on me me me
All I've done is drink tea tea
Oh, I don't deserve you

I gotta run run run
Can't be staying here here here
Oh, I gotta disappear
Oh, I don't deserve you

Oh, standing on this busy city street
This big old city
I've got nobody to meet
This big old city
I'm writing down all the things that come between us

I just want you to meet me
Won't you meet me in the middle
I just want you to meet me
Won't you meet me by the corner
By the river, by the bridge
Down by the sea side
By the river, by the bridge
Down by the sea shore


Direkt ur " da wattafuckmapp"
Where does the good go?

Jag. Vill. Ha. Lov. Dot end.

Har försökt hitta citat från boken Elsas Mode som jag skriver en bokrecension om till imorgon, men det finns inga bra/roliga. Hade lätt kunnat plocka ut en liten bit text (typ 4 rader) som hade blivit jättebra men nä - hon ska ha citat. Wö.
Har matteprov imorgon också. Wiiie. (Jagfattaringentingjagkommertypdöwaaomfgighereicome)

Ingen bild idag eftersom jag faktiskt varit duktig och pluggat så mycket att jag bara hunnit kolla facebook en gång i eftermiddag. Vet inte om det är bra leller dåligt faktiskt. Hm. :c

G'night!


ja, ja d en voltande panda, badass huh?

Nicehttp://www.lapjacks.com/

Beställt!


200 kr (inkl. frakt) på Strapayaworld

Äntligen så funkade det!  Nu måste jag bara vänta 8 - 14 dagar innan jag får hem dom från Japan. Segt. :c

London

Jag hatar söndagar. Speciellt denna söndagen, massa fel och humbug.
Känns som om jag suttit med läxor hur länge som helst och gjort en massa men egentligen har jag inte ens hunnit med en tredjedel, uhu. Känns som om jag kommer dö lite halft sådär (inte för att jag vet vad som menas med att dö lite halft, men endå).

Juste, min Burberryparfym är sönder. Visste inte att man kunde bli så ledsen av en parfym. :c Tappade den i golvet när jag skulle stressa iväg till Kba för att möta Amanda igår, så nu går det inte att få ut något genom att sprejja (?). Man måste dra bort hela de där locket och typ hälla de på hanlederna för att få ut ngt, känner inte riktigt för att göra det faktiskt. Försökte att bara få några droppar ur flasken men det slutade med att det rann ner för armarna, eh.
Vet någon vart man kan köpa tomma parfymflaskor? :c Har sett det på en massa ställen förut, men nu när jag behöver det kan jag inte hitta några.


Det finns faktiskt en bra sak med den här söndagen.
Fick reda på att vi ska åka till London för att julhandla näst-nästa helg! JAG LÄNGTAR, älskar London. c: <3

Kom just på att jag nästan skrivit ett helt inlägg om en trasig parfymflaska. Känns bra. Hejjagharettlivhejdå.


"Those who say that - money can't buy love, don't know how to do real shopping."

Var och shoppade i Gbg med Amanda igår. :) Köpte inte så mkt dock, är ganska stolt haha. Jag är så bra på att slösa pengar. Var ju inne på Monki och där brukar mina slösarskills öka med typ 100 %.
Iaf, det blev en top från Monki ↓ och en flanelskjorta från Beyond Retro som jag inte har ngn bild på eftersom den ligger i tvätten. :) Måste tvätta den direkt eftersom d e second hand. Monki 150 kr


donde estabas cuando te escuchaba palabras que no creias ni tu

Jag och Emmis sitter och beställer småprylar från strapayaworld mitt i natten. Key covers, hörlurar, ipodskal, mobildeco.. Hejviärnormala.


 
 
 


Thursday, never looking back, it's Friday, I'm in lovethe Kooks - Seaside

Fredag - Chilla o måka naglar (?) typ. Kul.
Lördag - Shopping i Gbg med Amanda (Monki here I come!) :D
Söndag - Plugga. Också välldigt kul.

Jag. Borde. Plugga.

Det blåser. Och regnar. Och det är fucking kallt.

Saknar Spanien. :c


Stranden som låg 3 min från vårat hus.


Weeii..

Tillbaka från Spanien, kom hem igår natt och jag längtar redan tbx. Att behöva byta ut sol, bad, palmer, shopping och att bara kunna gå i shorts mot snö/slask/regn, blåst, kyla och halsdukar som allra helst ska täcka typ hela ansiktet - det känns inte riktigt bra faktiskt. Första tanken när man gick ut genom dörrarna på flygplatsen va la någon i stil med "Fuck no." "Jag kommer dö" och "Okej, trevligt då har jag fått se Sverige på vintern nu vänder vi va och åker tbx? Eller? ..Snälla?"

Det var iaf sjukt mysigt att spendera en hel vecka med Amanda och eh solen? :D Shoppade en massa både till mig och till andra, fick lite "beställningar" innan jag åkte haha. Kanske visar sen vad jag köpt när jag har lite tid över och inte behöver plugga. Eller göra läxor. Eller inlämningar. Eller prov.
Hrm.

Aja, skola imån, måste sova, godnatt. c:

RSS 2.0