vill skaffa en iller och döpa den till Siddet hade varit så episkt. ♥

Laleh

Ikväll ska jag och Amanda på Laleh konsert. c: Fick det i födelsedagspresent wio. Har aldrig sett henne live men hoppas att hon är braaaaa, gillar hennes musik mucho mucho.

Anyways, hoppas ni får en bra helg. Bye ~ ♥

Längtar efter värme som ger fräknar på näsan och värme som får hjärtat att slå ett extra slag.

Jag vill ha värme. Sol, bara ben och fina blommiga klänningar. Sitta på en uteservering och känna lukten av cigarettrök blandat med doften av kaffe. Springa ner i havet längs stranden och skratta när man snubblar., ha vattenkrig. Vara ute tills sent på kvällen utan att det blir becksvart. Äta glass med någon man tycker om. Hålla hand, dunkande hjärtan. Resa till Paris och gå runt på fina gator. Fira midsommar med fint folk, glömma allt som är tråkigt när allt plötsligt blir väldigt roligt. Göra upp en liten lägereld på stranden och lyssna på någon som spelar gitarr, sjunga fina sånger som värmer. Gå ut barfota och känna doften av våt asfalt efter ett somarrregn. Sola och få fräknar överallt. Vill ha värme.

nya skor


the ice kept getting thinner with every word that we'd speakså fin

om jag blundar kanske ingen ser mig

Färgade håret igår, nu är min utväxt självlysande orange. </3 Inte första gången heller haha, sämst. :))))))
Ajasch, jag ska gömma mig i fläta och hatt imorgon i skolan heheheheh. It's my only way to survive school.

lite onödigt kanske


Jag köpte min 35:e klänning igår. Ojojojoj, hehe. Fick ett litet ryck och räknade hur många kag faktiskt har haha. Hjälp.


vill inte sova, vill inte drömma om dig, vill inte vakna


påskbrasa på öde ö, jordgubbar och ösregn

Blev i princip tvingad ut till sommarstället på Förö över påsk. Men det är la mysigt, typ, ibland. Om man har jordgubbar och Vampire Weekend så känns allt helt okej faktiskt hihi.

Igår så satte jag och pappa upp tak och isolerade väggarna i nya gästhuset. Kände mig duktig osv. Det blev inget mer jobb idag dock eftersom det ösregnar och blåser halv storm typ. Det blir la sådärmysigt att åka hem med båten sen ikväll, eh.

Här är några fula bilder från instagram, hähä. Heter Camary om ngn undrar. c:


fin konst som Natalie gjorde till mig
sämst

Hade lovat mig själv att ägna denna söndag till att plugga eftersom jag har en massa inlämningar och grejjs som redan borde varit inne och som jag borde börjat på. Men det har jag misslyckats med totalt. Kan inte. Vet inte vad jag ska göra, sitter bara och glor på pappret med uppgiften och dokumentet på datorn som består av en överskrift. Jag är nog dum i huvudet. Hur pluggar man typ? Haha, hatar mig.

lördag

Sova till klockan 11. Äta frukost. Åka in till Ikea och byta min säng, så nu har jag en mjuk och gosig säng istället för en alldeles för hård hihi. Gå på bio med fina tjejor, the Hunger Games. Sitta på pressbyrån i väntan på bussen hem och kolla på fula kattbilder. Inse att det är ganska så väldigt tragiskt hahaha. </3 Gå hem från bussen i läskigt mörker och dö lite. Poppa popcorn och prata i telefon i en timma.

Fin dag. Godnatt. ♥

RSS 2.0