t ä v l i n g

Hei, är med i en tävling som hålls av Arkaden där man kan vinna en sån fin kamera, skulle bli så himla glad om ni ville rösta på mig hihi. c: Anyways, här är länken:

http://www.fashionphotoproject.se/368

Kramis

tiden börjar komma ifatt mig

Vaknar sent på morgonen av söt cpkatt som vill gosa, äter frukost när man kanske igentligen borde äta lunch, åker båt och får ännu mera lockar från att bada i salt havsvatten, solar och får flera tusen fräknar lite överallt, strosar omkring i sommriga klänningar på stan med fina vänner och testar rödmålade läppar. Sommar är fint.


ze iPhone pics


sommarlov

Hittills under sommarlovet så har jag jobbat och slitit, varit med vänner, grillat marshmallows på stranden, gjort s'mores på en altan efter att ha badat i pool, köpt lite fina kläder inklusive en svart hatt, njutit av att gå runt hemma utan smink i myskläder en hel dag och göra ingenting, varit hos min kaera mormor och morfar och druckit hemmagjord flädersaft, sovit i ett gästrum där fin gammal blommig tapet satt uppe med häftstift, plockat jordgubbar i våran trädgård, badat i havet, åkt linbana klockan 12 på natten, varit på bästa Hultsfredfestivalen med min fina Elvira, haft picknick med vänner på Emmys altan, druckit Snapple och strosat omkring i Göteborg, rensat bland gamla lådor och hittat en massa kult som gamla teckningar och dikter från när jag var 13, fått ett ryck och ritat lite för första gången på typ två år och en massa massa mer. Imorgon åker jag och min familj till vårat sommarställe på Förö, och där ska vi stanna i ungefär fyra veckor. Dock så kommer jag nog lämna sommarstället för att träffa kompisar och kanske åka till Skåne en sväng.. Men i alla fall. Ungefär fyra veckor på sommarstället från och med imorgon. Kommer antagligen inte blogga så förvänta er ingenting. <3 hihi. Bye! Lite iPhone-bilder:


RSS 2.0