FUCK THIS SHIT I'M GOING TO LONDON ☺☻

Imorgon åker jag och Elvira till London, wiiiie! ♥
Imorgon så kommer jag och Elvira se McFly live, WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kan inte riktigt fatta det, men okej. NU måste jag packa.Bild från när jag o mammi var i London (Chinatown) för typ ett år sedan.

Kommer inte blogga något i helgen så, BYEBYE, SEE YA'LL. ♥

Grattis på födelsedagen Emmis! ♥


Vi grattade min kära syster med matchande paket kl 7 på morgonen. Tema - cupcake.


Eller ah, förutom ett paket då. Vi fick slut på papper.


Donut med ett sjungande ljus i istället för tårta. c:


Mitt grattiskort. :) Skyller på att jag skrev det halv ett på natten.


Min present till Emmis - ett halsband + en tröja. Fick ingen bra bild på själva födelsedagsbarnet, hon gillar att göra fula grimaser - speciellt på morgonen.

ABOVE THE NOISE

Hello,
jag är ganska väldigt dålig på att uppdatera min blogg just nu. Har mycket annat att göra(skolaläxorinlämningarglosor), så jag har inte så mycket tid att fota vilket leder till att jag inte har några bilder att ladda upp.. Och även om jag har det (har lite kvar att fixa med från när jag fotade Natalie, tihi) så har jag inte tid att pilla med dom i photoshop. När jag väl börjar med en bild så kan jag sitta med den i typ en timma så, hehe. Inte så smart att sitta med när jag egentligen ska skriva på So/No inlämningen t.ex hehe. It sucks, big time. Känner inte att jag vill skriva en massa på den här bloggen och inte heller lägga ut bilder som jag inte tagit själv så då blir det inte så mycket uppdatering.
MEN
efter denna helgen så har vi typ inget stort arbete eller inlämning(inte vad jag vet iaf... eeeh..) som jag måste sitta med så då borde det dyka upp lite inlägg, wiiie. Och efter denna helgen så har jag också troligtvis haft den bästa helgen någonsin i London med Elvira och sett McFly live.
OMGOMGOMGOMFGASDFGHJKLXCVBNWERTYUIOPDFGHJKVBNFGHJK
Längtar så sjukligt mycket och är så fruktansvärt glad! Har suttit och lyssnat sönder alla deras låtar, stalkat dom på tumblr, på youtube, i princip bott på deras hemsida, haft en egen mapp med namnet "McFly" på datorn och försökt hitta någon som velat gå med mig på en utav deras konserter i snart 3 ÅR! OCH NU HÄNDER DET, waaawawawawawa. Wicked aweosme, dot end.
Bye bye. ♥
Ps. min tumblr uppdaterar jag mest hela tiden, kolla gärna den. c:

everybody everybody everybody wants to be a catTom Fletcher (McFly) & Marvin. Inte jag som gjort den, hittade den på tumblr, tehe. ♥


who knows where the time goesFoto/redigering: jag
Modell: Natalie

Älskar att redigera porträtt, tihi. ♥ Sjukt kuul.


Natalie


Foto/redigering: jag
Model: Natalie

Några foton från när jag och Natalie hade en liten "photoshoot" i söndags. Har fortafarande en massa fiena bilder som jag vill fixa med, tihi. ♥

the hours blend and your thoughts all haunt


you make me happy whether you know it or not ☺

Åkte in till Göteborg idag med Natalie och såg Black Swan, mycket trevligt. Filmen var sjukt bra♥, inte alls så läskig som alla säger. Var nästan räddare för att se den än jag var när jag faktiskt såg den haha, konschtigt.
Efteråt satte vi oss på le pain francais, fikade och pratade om allt och ingenting. Och sjöng lite grann. Nynnade på svansjön för dom på bordet brevid, säkert välldigt uppskattat. Mwaha. ♥

Hade en liten "photoshoot" med Natalie innan vi åkte in t Gbg, har inte hunnit/orkat fixa med dom ikväll. Om jag väl börjar fixa med dom kan jag sitta i timmar, så det kändes inte världsbäst att börja göra det kl 10 på en söndag. Gör det imgorgon. Eller på tisdag. Hmhms, har många fina bilder att välja mellan. Fin tjej = fina bilder, duh. ♥en liten sneak peak, woopidoo.


[she] Hopes [and] Dreams [that] Everything [will be okay]Nevershoutnever - What is love?

everything you do is superf'king cute and I can't stand it

Jag, Elvira och Natalie gör en cover av Nevershoutnevers låt Can't stand it. Det är för en tävling på Nevershoutnevers hemsida, woopidoo wish us luck.

got my heart tied in a knot and my stomach in a whirlJag har intagningsprov på Aranäs Estet - Musik imorgon, är sjukt nervös. Ska sjunga Trouble (Nevershoutnever) och spela piano och sjunga When It Rains (Paramore) där Maria spelar åt mig. c:
Har precis färgat håret lite rödare igen och nu ska jag försöka sova tänkte jag.
wawawawawawaawawawaawawawaaaa, har nog aldrig varit så nervös. någonsin.
okej, jo. är såhär nervös varje gång jag ska sjunga för någon annan än mig själv typ. shiiet.

g'night ♥

tsunami


"Keep the beautiful country of Japan in your thoughts & prayers. It’s so easy to get caught up in our own little world that we forget that we are all apart of a bigger picture, it may not be you today—but it could be you tomorrow. Let’s not take life for granted or turn a blind eye to those in trouble."

Så jävla hemskt. Såg en massa videoklipp nyss på nyheterna, har bara läst om det innan. Det kommer drabba en massa andra länder också. Blir så himla frustrerad av att det inte finns något jag kan göra åt det! Fanfanfanfan.

"According to BBC Breaking News, the tsunami is HIGHER than some Pacific islands and could go right over them. THIS TSUNAMI COULD ERASE SO MANY ISLANDS FROM THE MAP."

I'm not just praying and hoping for Japan. I'm praying and hoping for the whole world and for it to finally realize whats going to happen if we don't make a change, dammit.someone like you

jag och Natalie gör en cover på Kings Of Leon - Use Somebody ♥ vi spelade in den för typ 2 veckor sedan, hade inte så mycket tid att träna innan vi spelade in menmen. :)

i love you more than you will ever know


är typ besatt av den här låten. ♥
och jag är dålig på att uppdatera just nu, iknow.
noll inspiration plus ingen ork equals dålig uppdatering.
sorry.
godnatt. ♪

cupcakes & le moustache t-shirt

Bilder från cupcake bakning med Elvira. ♥
finis

har man en snögg tröja så har man (och är man lättroad så är man)

Every night I'm trying to rest my head on the floor, half stoned thinking damn this shit gets old

Kul fredag med tjejerna, mysig lördag med Elvira som färgat sitt hår fient. Imorgon blir det att planera danslektion med Natalie. c:
Godnatt. ♥

mammi


bild från Paris ♥

dare4distance

Jao, så detta är la det som hänt under denna veckan jag inte riktigt orkat blogga, eh. c:

- jag har hunnit ta en helg i Sthlm med kusiner, syster, mamma, mormor och moster
- jag och Elvira har räknat ner till att det är en månad kvar till McFly (HELLYEAH)
- jag har lyckats skriva in mina val i indranet: 1. Estet - Musik på Aranäs, 2. Estet - Media på Aranäs och 3. Estet - Musik på Hvitfeldtska
- min katt Dexter har varit tvungen att operera bort svansen

Herråe.

RSS 2.0