Dag 4 – Din syn på religion.

Jag är konfimerad, och just då så trodde jag typ liite på det där med gud.. Jag började överväga det i alla fall, haha. Men vem gör inte det efter en hel sommar av inlärning? Anyways, allt det var som bortblåst lagom till att sommarlovet var över typ. Så jao, min syn på religion? Vet inte ritkigt. Har liksom ingen som jag tror på själv, men tycker att alla har rätt att tro på vad dom vill. Asså, hemma hos mig är det en go blandning av allt, en buddha staty där, en bild hindugudinna där, ett kors där osv osv osv. Min mamma är någon sorts blandning av lite allt möjligt, vilket är ganska nice. Då har jag ju inga förväntningar hemifrån att jag ska ha en speciell religion eller så. C:


Dag 3 – Din syn på droger och alkohol.

Alkohol - why not? no biggie, liksom.  Droger - no thank you.

Typ så.

Dag 2 – Var du vill vara om 10 år.

Inte här. Jag vill bo i typ England, Canada eller Australien. Bara det inte är i Sverige, hehe. Jaaag vill i alla fall ha studerat musik i England och sedan resa en massa.
Om tio år är jag 26, snart 27. Shiiiet vad gammalt, hehe. c: Nä men ah, jag vill bo utomlands. Och jag vill jobba med något som jag tycker om, typ inom musik eller kanske foto.