WOOPSIE DAISY



Oops, märkte nyss att jag hade länkat fel i förra inlägget, hehe. Aja, nu är det fixat iaf.

Har varit på Förö, vårat sommarställe, över helgen så det är därför jag inte uppdaterat eller märkt det felet försen nu. :P Jag och syster fotade lite, bilderna kommer nog imorgon.  Det är så fint väder, har inte lusta att sitta vid datorn.. :) Dessutom så måste någon vakta våran överenergiska kattunge Dexter så att han inte äter upp mammas växter, fastnar i spritskåpet eller klättrar i ljuskronan - igen.

Ciao


Sommartävling!

Är med i en tävling där man kan vinna en Nikon D3000 som 1:a pris. :D
Mitt tävlingsbidrag:


Rösta HÄR! :)


Ps. Man kan bara rösta en gång på varje bild, men man kan dock rösta på flera bilder!

Pick me up



You self destructive,
Little girl.
Pick yourself up,
Don't blame the world.
So you screwed up,
But you're gonna be okay.



Maria Mena - All this time (pick me up-song)


Sunshine



I'm from Barcelona - Headphones


Ness


Nessi & lill Vanessa


Har en massa mer söta bilder från i lördags, laddar nog upp några fler senare. :)


Sötisar



Sovande katt, sovande syster.

YAY


Idag så följer denna söta sak med mig hem! Har fixat med leksaker, kattlåda, sovplats etc, etc, hela morgonen. :P Hoppas hoppas hoppas att det ska gå bra! :D



Men han kan ju inte heta Velimir, säääriiiööst.

Namnförslag?  :)

Renovering?

Ny header! Vad tycks? :)
Vet inte riktigt vad jag själv tycker, bloggen blev välldigt rosa, lila, gullig, fluffig, pluttinutt..typ. Men det blev ju lite somrigare, ljusare och roligare också.. Så det kanske är bra. Jo. Vi säger det. Det blir jättebra. SÅ.

Vill fota människor någon dag! Orkar inte fota mer..blommor.
FRIVILLIG MODEL NÅGON? :D Kanske? Nehe? Inte? Snälla? C:
Jag får hitta någon som kan fota med mig någon dag.



BOREDOOM

Det enda vettiga jag gjort idag är en ricottapajj till morbros födelsedagsfest imorgon, "jippi". Resten av dagen så har jag läst till moppeprovet och tittat på musikvideos.
Alltså - inget vettigt alls.
Hade genetligen tänkt fota lite, men jag behöver en frivillig för det, och den enda tänkbara frivilliga (Emmis) var inte frivillig såå.. Det gick ju inte. :C

Imorgon blir det nog en ny header iaf! :) Är så trött på den jag har nu..



McFly - Stargirl

Favoriten idag, hehe<3


Bought yesterdaaaaay

Rea på HM!



Okej, denna var inte på rea, men ganska billig ändå..? (:


Ser ut som en kjol, men det är shorts.. ;)


Lite stora, men välldigt mysiga :D


Dagens fynd, en lila tubtopp!


I'M OFF, bye.


Amanda

Lite foton på Mandus från igår.. Har inte orkat fixa så jättemycket med dom, sov bara 6 timmar i natt, men äääsch.. Det blir ju inte fint om man överretuscherar dom heller.. ;)










Min favvis, kanske ska prova att göra dom andra bilderna i samma stil som denna? Hm.

Har lite bilder på Emmis också, men dom kommer någon annan dag.. :D

"berömd artist med kaninuppfödning"

Mys med Emmy idag! :) (Har inga bilder, tänkte inte på att ta fram kameran..) Vi hade egentligen tänkt bada, men det var så kallt i vattnet och så blåste det.. Såå det blev inget med det. Har inte badat i havet än och det är sommarlov - helt sjuukt. Det hör ju liksom till. Sommarlov - havet - bada, bada - havet - sommarlov. Ja.

Iaf, vi kollade igenom en gammal dammig "kompis-bok" som Emmy hittade i mitt rum. Fick den när jag gick i 2:an eller 3:an tror jag.. Asroligt att läsa faktiskt! Och så var det ju en maaaassa fina självporträtt. På raden "Här är jag om 10 år:" så hade jag skrivit att "jag är en berömd sångerska/artist med en egen kaninuppfödning och vunnit idol med alla mina bästisar." Okeej. Makes sense, not. Vet inte riktigt om det är min dröm längre faktiskt, haha.

 
  

Fick hämtat mitt.. fat? min skål? talrik? Eh, vad den nu är, från konsten igår. Den blev inte riiitkigt som jag tänkt mig.. Trodde att den skulle bli ljusblå, inte fläckig. Hm. På bilderna blev färgerna jättekonstiga, den är mest lik på fotot längst ner till vänster.. Typ babyblå? :P

Nu ska jag titta färdigt på någon halvdålig film med mami och Emmis.. och äta lösgodis! Har ju haft godisförbud, så idag var första gången jag köpte det på nästan ett år tror jag.. :o

Bye folks. (:

.. and you whisper you love me.






My hands are searching for you
My arms are outstretched towards you
I feel you on my fingertips
My tongue dances behind my lips for you

This fire rising through my being
Burning I'm not used to seeing you

I'm alive, I'm alive




Flyleaf - All around me








Oooooldie



Tittade nyss igenom mitt galleri på deviantart, haha. De första bilderna la jag upp för snart 2 år sedan.. Ganska mycket har ju ändrats sen dess. :D Det här var en utav dom första bilderna som jag laddade upp.
Någon som har deviantart?
Om inte, skaffa det! Det är en gryyyyymmm foto & konst sida. C:
För er som inte har någon aning om vad det är, så finns det en "tour", på deras hemsida. ;)


Btw..



bloglovin



Bloglovin is da shit (y)

New stuff?

Okej.. Så nu är det sommarlov.
Det känns verkligen inte som sommarlov när man måste ha på sig långa byxor, varm tröja och regnjacka när man ska ut genom dörren för att inte förfrysa eller bli genomblöt.

Skolavslutningen gick bra iaf, bra betyg fick jag också! Lite glad faktiskt.. ;)
På kvällen så kom det lite folk från klassen hem till mig och grillade. Egentligen skulle vi badat också men.. Hrm.
Lördag - Söndag så var jag med Elvira ocg gjorde ingenting, ganska mysigt faktiskt. (: (Ingenting = titta på film, äta godis, sova, äta godis, prata, kolla facebook.. typ) Så jag har inte orkat uppdatera bloggeeeeen, heh.

Nyfärgat hår, lite rödare igen.. fast slingorna blev orange-rosa.. Lite nice. Tror jag. (Försöker inatal mig själv det iaf.)


Och som 9 av 10 i Sverige, så hade jag vit klänning på skolavslutningen. Yay?
Det skulle vara mycket finare om allas somriga klädsel matchade vädret, det såg ganska löjligt ut på en regnig dag..

Klänning - En x-kjol från Indiska som jag sydde fast sidenband på för att hålla den uppe. Jeansjacka - Monki Armband - Jimmy Choo  Skor - Ngn affär i Spaninen.

Var inte beredd på att få presenter efter skolavslutningen eller när vi hade grillkväll (ja fylde ju inte år eller så), men det var ju lite gulligt, tacktack! (:


Armband från Pearls for girls!




Iittala skål med godis, fick samma som syster på bild, fast blå. :)





Ehm, ja.



Woa, fattar inte att jag laddar upp de här men okej.. Lite pinsamt. :D Kanske får ett ryck och tar bort den sen lr ngt, haha.

Ps. Nej, jag vet inte varför jag viftar frenetriskt på armen under hela uppträdandet. Det är ett mysterium.

Nytt stalker-offer i Carros youtubestalkerlista.

U just gotta love him, haha.

En 19-årig (Tror jag..?) kille som lägger upp "Chalenge charlie" videos, vloggar och låtar som han själv eller hans egna band, Chamelian Circuit - som bara gör låtar om den engelska tv-serien Doctor Who(Nerd-alarm.), gjort. Älskar hans brittiska accent, haha! :D




Hans youtube-channel och hemsida.


BYE.

Konschtig dag.

Heiiiiiiii (: (Är så tröött att jjjjag knaappt orkaar skkrivva ochh lyfftaa på fingrrarnaa. Wööööö.)

Nä, okej kanske inte riktigt trött. Men endå. När man försöker tvätta bort "mascaran" under ögonen som man efter kvart upptäcker faktiskt inte är mascara, bara är svarta ringar under ögonen p.g.a. sömnbrist.. Då är något gaaanska fel.

Sång uppvisning på Allégården idag i Göteborg, det gick ganska dåligt. Var så himla trött och hade ont i huvudet, så det var nog delvis därför. Skylla ifrån mig? Jag? Näääeesch.. *vissel,vissel* Nä, men jag mår faktiskt inte så bra (sen så var nog inte det en bra anledning till att jag sjöng så dåligt), håller nog på att bli sjuk. En dag innan skolavslutningen. En dag innan det ska komma massa folk till mig o grilla o bada. Två dagar innan jag är FRI från skolan.
...
Kuuul.


Kanske lägger upp en video på när jag sjunger sen tänkte jag.
Om jag vågar.
Antagligen inte, heh. :D






Gaaaammmmlllaaaa bilder. :)

Försöker bli av med mina söta cp-kaniner..;P<3 Har noll intresse för dom längre.. Ngn som vill ha två kaniner? :D:D:D haha

Åeeh, vad jag har tråkigt.


WARNING - GreenDaySpamAlert - for nerds ONLY.

 
Överlycklig tjej efter Green day konsert med nyinköpt band/turné-tröjja och Green Day text över hela kroppen, haha.

Green Day igårkväll var sjukt bra! Har tyvärr inga bilder eftersom jag inte hade någon kamera att ta med.. Den jag brukar använda är ingen bra kamera att ha på konsert - den skulle gått sönder direkt, och den andra funkade inte såå.. Ja. Det sög. Tänkte fråga Mandus om jag kanske - pretty please with cherrys on top - kunde få lnågra av hennes bilder sen. C:

Det bästa med konserten(typ allt? ;P) - Att vi stog 3 - 5 meter från scen! Man blev ju knuffad lite fram och tillbaka, haha. (I slutet slog Amanda till någon hyper-kille i gul tröjja som moshat sig fram och tillbaka hela konserten.. Han försvann iaf ganska snabbt efter det - nice (Y) ) Det går inte att förklara hur coolt det är att se ett band, som man gillar så mycket, stå 3 m ifrån en när man tidigare bara sett dom i tidningar, tv, bilder etc.. Något man måste uppleva helt enkelt! :D Musiken var grym, basen kändes i hela kroppen (älskar när den gör det!) och det var med jämna mellanrum folk som fick komma upp på scenen.. typ sjunga och göra stage dive. :D En klle som fick komma upp på scen sprang direkt fram till Billie Joe och kysste honom, det var nog en utav de roligaste sakerna iaf, hahah. ;D I slutet så stog Billie Joe ensam på scen och gjorde några låtar akustiskt, det var så fint! Började nästan gråta när han sjöng Wake me up when september ends, haha. Alla stog stilla (halelujah AMEN) och sjöng med i låtarna, det var så stilla helt plötsligt.. Och det blev en otrolig stämning!  Men den bästa låten var King for a day - det var nog det roligaste framträdandet iaf. Tré Cool i stor vit hatt, stora svarta glasögon med strass och en röd spets bh - kan det bli bättre? ;D hahah


Det sämsta med konserten - Fastän jag o Mandus kom dit bara 2 timmar innan insläppet kl 5, så fick man ändå vänta i mer än en timma till det första förbandet skulle spela - som sög btw.. J- någonting hette dom, aja - och efter det tog det ca 40 min innan Joan Jett and the Blackhearts - det andra förbandet, som var ganska bra..mami o daddi blev helt till sig när jag sa att dom va förband, haha, några gamlingar :D - och en lååång stund efter det, närmare halv tio tror jag, så kom Green Day ut på scenen. Aja, det var iaf värt väntan! En annan otroligt irriterande sak var alla långa killar som absolut skulle mosha, antingen för att ta sig fram eller bara på stället för att dom tyckte det va...kul? I dunno. Och jag ville ju inte komma mycket längre bak så jag knuffades tillbaka och förbi sånna jobbiga personer. Några gånger fick Mandus dra tillbaka mig i kragen (bokstavligt) eller i armen för att jag omedvetet skulle bli totalmosad mellan 4 st 2m långa killar och hamna 10 m irfån Mandus, haha.. Det är ju bra att försöka hålla ihop! Iaf, så nu har jag blåmärken över hela kroppen, igårkväll hade jag otroligt ont vid nyckelbenet, fick en armbåge där lr ngt (man ser på bilden att jag är lite röd, haha) och ont i halsen efter allt skrikande - men är man inte det minsta hes efter en konsert, då har man gjort något fel asso!


Nuskajagsovaeftersomjagbarasovit12timmarsammmanlagtdennahelgenochdetskagörasenmassasakerdennaveckan..
HAJDO.<3

Tävling!

Är med och tävlar om en goodiebag på Linda Hallbergs sminkblogg! :) Man kan ju alltid hoppas? haha


GREEN DAY!

GREEN DAY IMORGON! TAGGAD. :D:D:D
Ska sätta kameran på laddning så jag kan ta hundratals med bilder och leta efter småmynt som jag kan spendera på dricka, mat, godis och t-shirts, hihi. Ja o Mandus bestämde att vi ska åka in vid lunch, insläppet är kl 5.. Så vi får stå en stund i kö, men de hoppas jag (är ganska säker på) att det är värt, haha! :)



 
Lite google bilder, yä (Y)

Mamma kom in i mitt rum förut och tjatade om alla fall så folk svimmat, om någon kille som nääästaaan blev klämd(? hon visste inte på vilket sätt, men tydligen så var det jättefarligt, okeei..), aja. Lilla lilla mammi, hade sån lust att skojja om att de kanske skulle vara moshpit också, men då skulle hon nog förbjuda mig att gå..Efter att jag förklarat för henne vad det är då förståss. Eh.

People

Bilder tagna på Förö. :)



Jonna


Kajsa


Kajsa & Thilda


Elin


Elvira


.

Okej skoldag. Jättemysig solig eftermiddag med underbara personer. Hemsk kväll med en massa tårar. Dot end.



Längtar till sommarlovet nu, längtar! Vill bara kunna sova och glömma allting just nu, blir mycket lättare när man inte har skolan jagandes efter sig. Skulle faktiskt behöva sova, men jag kan inte. Tänker aldelles för mycket, det är för varmt, mamma vägrar att sluta prata högt i telefon och pappa hostar, högt.

Köpte ett grå-vitt leopardmönstrat linne & ett läderarmband med rosett idag på BikBok för 70 kr. Dom hade 50% REA på allt i hela butiken! :) Butiken var helt förstörd, minst 3/4 av kläderna låg på golvet och folk sprang runt och trampade på dom. Gick knappt att ta sig fram, menmen.. Whatthehell? :D


Denna fast grå-vit.


Ska försöka sova nu, natti.






Who she wants to be



Broder Daniel - Whirlwind







Sammanfattning av idag. Typ?

Things I hate.


- Den gröna tegelstenen vid namn Motorola som aldrig går sönder, fastän man, hrm, tappat den ned för trappan 5 ggr.

- Kläder som mitt rum gömt ngnstans och som jag verkligen kan hitta igen.

- Göra om ett helt prov när det bara fattades 0,5 poäng, KOM IGEN? Avrundar man det så funkar det ju.

- När man oskyldigt placerat sin skolväska på den lediga platsen brevid en på pendeln och så kommer en grinig tant som tycker att den är för stor. Då lyfter man såklart ner väskan och försöker få plats med den mellan fötterna. Ja, men DÅ lyfter tanten upp sin leopardväska som det får plats en halv goldenretriever i och placerar den på min före detta väskplats och så att jag får halva i knät. Halelujah, jävla rocktant.
 
- När en kaja käkar upp mina pommes.

- När man nästan kör av vägen för att en efterbliven gråtrast bestämt sig för att ta fikapaus mitt i rondellen. RAUS.

- När 7åringar springer rakt ut på vägen, ställer sig framför en,vinkar och glatt ropar "mamma mamma! Hon är coooool." Jättegulligt, verkligen.. När man inte gör moppeuppkörning och nästan kör över ungen.

- Bortskämda tonnåringar. Om jag någonsin får en pappa i posten som köper allt jag vill ha så tar jag säkert tillbaka detta och glatt accepterar nya märkeskläder,väskor,skor, ny mobil/halvår, dyra systemkameror och en ferarri i 18års present. Visst. :D

- Lunginflamationer som går från person till person i min familj och en pappa som glatt säger "You're next!" Nämen, tack.


  
Inte mina bilder, haha.


Okej, nu ska jag sluta vara negativ. Det hände faktiskt en BRA sak idag ju..
Jag klarade moppeuppkörningen, wiiie! :D Pappa blev jätteförvånad (tack..tack.) så han sa att vi skulle fira med pizza. Jaha okej, visst, bara han inte hostar på den.

Brb? (:


Sunset







Can't sleep 'cause everything's changing
You don't want to leave things behind
Can't breathe cause to many things going on going wrong in your life

Tears in your eyes
Sweet goodbyes
I know how you feel right now
Losing dreams you've come to care about
I know what you need right now
You need to come on home so I can hold you tight
Guide you through the night
I'll guide you through the night

Krezip - Sweet goodbyes



Hei, hinner nästan inte skriva något idag. Orkar inte heller. Idag var faktiskt ingen bra dag, uscha! Omprov, missförstånd, skuldkänslor, ensamhet, beslutsångest & ignorans är ingen bra kombination.
DO NOT TRY THIS AT HOME, typ.
Hm, okej. Det var nåågooot, jag skulle skriva.
JO, två grejor.

Moppeuppkörning imorgon! Önska mig och mina stackars medmänniskor lycka till och överlevnad. :)

Svar på dum fråga (som egenligen kanske inte är så dum) - Alla texter och bilder som jag laddar upp är skrivna och tagna av mig, om jag inte skriver något annat (som t.ex. låttexten ovan). Capish? Okej, goodie. :D


Goodnight, sleep tight and don't let the bed-bugs bite! (:


RSS 2.0